Brie Larson by si rada zahrala Samus Aran

Brie Larson by si rada zahrala Samus Aran
20:13, 02.11.2018

Pred rokmi sa spoločnosť Nintendo naplno otvorila svetu s mobilnými hrami pre telefóny a tablety, čo dovtedy bolo z pohľadu znalcov a analytikov niečo nepredstaviteľné. Výmena vedenia však mení aj archaické názory a v tomto smere, sa takisto začalo nahlas hovoriť o filmových adaptáciách ich legendárnych značiek.

Vieme, že sa pripravuje druhý snímok zo sveta Super Mario (ten prvý by mal kvalitou ostať v osemdesiatych rokoch) a rovnako by mali byť v produkcii ešte neohlásené projekty. Medzi nimi sa čoraz častejšie éterom nesie prvý možný film z hernej série Metroid Prime, ktorý by mohol ponúknuť zaujímavý náhľad na artové sci-fi s jedným hercom, respektíve herečkou, to všetko uprostred nemilosrdného vesmíru.

No a do niečoho podobného by chcela strčiť svoj talent herečka Brie Larson, ktorá aktuálne stvárni hlavnú úlohu v snímku Captain Marvel. Brie je veľká milovníčka kultovej Samus Aran a práve jej krivkám by rada prepožičala svoje iniciály. Uvidíme čo nám v tomto smere prinesie budúcnosť. Ostatne sama Brie sa aktuálne za Samus prezliekla pri príležitosti zvanej Halloween.


DALŠÍ

CGwillWin