Jordan Vogt-Roberts túži natočiť film Metroid Prime

Jordan Vogt-Roberts túži natočiť film Metroid Prime
16:48, 19.07.2018

Spomínate na minuloročný snímok Kong: Ostrov lebiek (to je jeden z milióna filmov kde hral Samuel L. Jackson)? Práve tento film riadil z režisérskej stoličky Jordan Vogt-Roberts, s ktorým sa už dlhší čas spájajú akési túžby pracovať na dlho pripravovanej adaptácii legendárnej série Metal Gear Solid.

Podľa posledných informácií má byť k tomuto filmu už hotový scenár, a všetko sa začína pomaly ale iste rozbiehať. O tom sa však nebudeme rozprávať v tejto novinke, ktorá vznikla na základe oveľa zaujímavejšej záležitosti. Sám Jordan totižto aktuálne v rozhovore pre IGN spomenul akýsi jeho sen, a ten spočíva v produkcii filmu podľa rovnako kultovej hernej série Metroid Prime od Nintenda.

Jordan má víziu o filme, kde by hlavná hrdinka (Samus) neprehovorila ani slovíčko (tak ako v reále) a rovnako by nestretla žiadnu ďalšiu vedľajšiu ľudskú postavu. Bola by to tak drsná sci-fi s veľkým tlakom na atmosféru a artové pozadie. Akási variácia kultového snímku Drive. Video nižšie vám prípadne povie viac.


DALŠÍ

CGwillWin