Pokémon: Let’s Go odkrýva svoje možnosti a prináša čerstvý trailer

Pokémon: Let’s Go odkrýva svoje možnosti a prináša čerstvý trailer
14:46, 13.07.2018

Aby som bol fakticky presný, tak Pokemon: Let’s Go, Pikachu! a Pokemon: Let’s Go, Eevee!, teda dve totožné hry s jedným ústredným rozdielom, v podobe hlavného Pokémona, sa konečne od prvého videa pripomína niečím novým. Tentokrát je to však obsahom podarený trailer a hlavne s ním prichádza aj porcia zásadných faktov.

Ako sme tak trošku aj tušili, tak práve táto odbočka v tradičnom ponímaní IP Pokémon, sa bude v prvom rade držať fenomenálneho mobilného konceptu GO. Celková hrateľnost, od lovenia až po súboje, prejde teda akousi zjednodušenou formulkou, čím sa otvorí náruč potencionálnym ne/hráčom a teda ľudom, ktorí ešte nemajú konzolu Switch, ale zato si stále užívajú Pokémon GO na telefónoch.

Klik pro zvětšení (Pokémon: Let’s Go odkrýva svoje možnosti a prináša čerstvý trailer)

Nie len pre nich Nintendo nachystá cez 151 (očakávam neskoršie rozšírenie tohto čísla) Pokémonov, ktorých rozhodia po originálnej a pôvodnej mape (viz obrázok vyššie). Módne ladeným jedincom môže napríklad vyhovovať možnosť úpravy svojej postavy, vrátane účesu pre vašich vreckových miláčikov, čo je určite príjemným spestrením na ich odlíšenie. Najväčším lákadlom sa však môžu stať notoricky známe NPC postavy, ktoré sa v tunajších vodách preslávili hlavne vďaka animovanému seriálu, a ktoré nebudú chýbať ani v tejto hre. Teraz už len stačí počkať na koniec tohto roku (16. 11. 2018) a dovtedy si určite pustiť aj nasledujúci trailer, prípadne reklamu z Japonska.


DALŠÍ

CGwillWin