Nová divize do Call of Duty a nový event

Nová divize do Call of Duty a nový event
10:57, 20.01.2018

Vydání prvního DLC pro Call of Duty: WWII se blíží a týden před jeho příchodem odstartuje tématický event stejného jména - The Resistance Community Event. Takže už od úterka 23. dostanou úplně všichni hráči nějaké ty novinky.

Klik pro zvětšení (Nová divize do Call of Duty a nový event)

První největší novinkou je přidání šesté divize do hry, opět pojmenované jako Resistance (odboj). Divize jsou vlastně takové skupiny perků, které se odemykají jak hráč leveluje příslušnou divizi. Mountain není vidět při Recon a chodí tiše, Airborne zase sprintuje a má tlumič k SMG atd. Resistance se zaměří hlavně na pistole a výhody na minimapě. Bude totiž obsahovat tyto perky:

- Taktický nůž na pistoli (tzn. instakill na melee)
- Rušení minimapě nepřátel v okolí vaší polohy
- Další attachement na pitoli
- Ukazatel směru nepřátel na minimapě

Klik pro zvětšení (Nová divize do Call of Duty a nový event)

Vypadá to, že dokončení divize bude odměna nová pistole - SAP Pistol 9mm. Další zbraně se objeví u Quatermastera, který dorazí na event. Jsou jimi Volkssturmgewehr (assault rifle), Orso (SMG), nový nůž. Všechny půjdou odemknou pomocí Special Orderu jako v případě vánočního eventu (odehrát 50 matchů např.) lepší varianty pak budou v kolekcích a samozřejmě loot boxech.

Nové herní módy také dorazí. První týden eventu se vrátí stařičký mód Demolition s bude 2XP. Třetí týden se bude hrát vtipný Prop Hunt, což je hra na schovku, kde jeden tým jsou předměty a druhý tým je musí najít Následovat bude Gun Game s 2XP na vše. A koncem února zakončí vše Prop Hunt 2XP a Bomb Mosh Pit (rotace Demolition a S&D) také s 2XP.

To vše bude samozřejmě doplněno dalšími odpadními předměty v loot boxech (gripy atd.), aby ten gambling v headquaters stál za to. DLC s třemi novými mapami (a 1 pro War a 1 pro Zombies) dorazí 30. ledna a majitelé Season Passu jej budou mít zdarma. Mimo jiné se Winter Carentan vrátí zpět do běžné rotace map. Tento týden také proběhlo velké ladění zbraní, které zase mělo zlepšit balanc, což je věc, která se Sledgehammer Games stále nedaří a dostávají to od komunity pěkně najevo.


DALŠÍ

CGwillWin