Call of Duty: WWII hrálo na PS4 už 12 milionů hráčů

Call of Duty: WWII hrálo na PS4 už 12 milionů hráčů
09:43, 02.01.2018

Že aktuální Call of Duty slaví velký úspěch u hráčů je už několika zprávami podpořený fakt. Prodeje jsou velké a po slabších letech jsou opět velice pěkné a Activision si může mnout ruce. A jak to tak vypadá hráčů, kteří vyzkoušeli online není vůbec málo.

Na PlayStation 4 číslo přesáhlo už 12,1 milionů, což zjistil uživatel fóra ResetEra ("nový" NeoGaf) pohledem na počet lidí v leaderboardu. Neznamená to tolik prodaných kopií samozřejmě, protože je třeba brát v potaz více hráčů na jedné konzoli, bazar, sdílení her atd. Ale i tak se jedná o obrovské číslo. Pro srovnání velice oblíbený díl Black Ops 2 dosáhl 10 milionů 10. ledna 2013.

Klik pro zvětšení (Call of Duty: WWII hrálo na PS4 už 12 milionů hráčů)

A bylo to 10,1 milionů na Xbox 360 a 10 milionů na PlayStation 3. Jak se situace změnila z tohoto pohledu? Inu, další důkaz toho, že se hodně lidí přeorientovalo na PlayStation (i díky tomu, že Call of Duty má s PlayStation dlouhodobou smlouvu a vše je prezentováno na PS4), protože na Xbox One je aktuální počet 7,7 milionů účtů v leaderboardu. Vidíme tedy poměr cca 60:40 ve prospěch PlayStation.


DALŠÍ

CGwillWin