Potvrzena pražská mapa v prvním DLC pro CoD:WWII

Potvrzena pražská mapa v prvním DLC pro CoD:WWII
20:32, 19.12.2017

Přesně jak jsem spekuloval při představení prvního teaseru na DLC Resistance pro Call of Duty: WWII - v tomto DLC se podíváme do Prahy. Trochu jsem se obával, že se bude jednat o remake průměrné mapy z Modern Warfare 3, ale vypadá to, že je to zbrusu nová mapa zasazená do našeho hlavního města. Jméno mapy je Anthropoid.

Další dvě multiplayerové mapy jsou Valkyrie, která je zasazená do hitlerova bunkru. Druhou je pařížská Occupation, která se odehrává v Paříži. Bohužel tato mapa je remakem mapy Resistance z MW3 (dělali na něm Sledgehammer Games) a co je ještě smutnéjší, tu samou mapu jsme dostali loni remakovanou (dost špatně) v jednom z DLC pro Infinite Warfare. Tudíž série to dopracovala tak daleko, že už recykluje mapy každý rok a navíc jich přidává a obsahuje úplně nejméně v historii.

Ano a to se snaží zaplácnout tím, že v DLC bude jedna mapa pro mód War, který prakticky nikoho nezajímá. Tento pokus o Overwatch v CoDu z mého pohledu nefunguje a raději bych více MP map než zbytečný War. Mapa má název Operation Intercept. Co určitě potěší je samozřejmost v podobě nové mapy pro Zombies - The Darkest Shore. Zombies mají obrovskou základnu fanoušků a ti vždy čekají na nové možnosti jak se vyřádit, i když prostě "Treyarch Zombies" jsou nejlepší.

To vše přijde na PS4 už 30. ledna/januára 2018. Ostatní si budou muset 30 dní počkat. Letos je Season Pass levnější než v minulých letech, ale to stále neobhajuje malý počet map. Zvláště, když hra je prošpikovaná loot boxy.


DALŠÍ

CGwillWin