Call of Duty: WWII má hned druhý víkend Double XP

Call of Duty: WWII má hned druhý víkend Double XP
12:01, 10.11.2017

Týden po vydání veleúspěšného Call of Duty: WII do toho Sledgehammer Games šlapou pod plnou parou. Před několika hodinami byly aktivovány Double XP až do pondělí 19:00. Znamená to, že levelování postavy v multiplayeru půjde rychleji.

Uvidíme jak na to zareagují serverové kapacity, které minulý víkend propadli na celé čáře. Vidina dvojitých XP přiláká vždy mnoho hráčů, kteří se ženou za co nejvyšší Prestige. Když už mluvím o Prestige, včera byl na serveru CharlieIntel.com zveřejněn první účet na světě, který dosáhl Master Prestige úrovně (10x otočil 55 multiplayer levelů). Říkám "účet", protože to vypadá na snažení celého klanu než jedné osoby. Statistiky však nejsou špatné. Nějakých 1000 zápasů s velice dobrým K/D a poměrem výher. Celkem odehrány 4 dny a 7 hodin čistého času.

Mimo jiné dnes PS4 a XONE obdrželi Patch 1.05 o velikosti cca 850MB. Opravují celkem velý počet problémů - celý výpis si můžete přečíst zde. Jsou mezi nimi obecné opravy, opravy nějakých exploitů na dvou mapách a celkem podstaná změna perku Espionage. Docela dost zbraní se dočkalo NERFu (zhořšení). Jsou mezi nimi všechny tři top Assault Rifle - BAR, STG44 a FG42. BUFF dostala Toggle Action brokovnice a dvě LMG an bipodu. Malé opravy i v Zombies módu.

Tak co chystáte se tento víkend do války?

DALŠÍ

CGwillWin