South Park bude měnit barvu postavy dle obtížnosti

South Park bude měnit barvu postavy dle obtížnosti
09:43, 08.09.2017

Kdo jiný by se měl trefovat do aktuálního dění ve společnosti než South Park. A přesně to se týká i připravované hry South Park: The Fractured But Whole. Včera se díky Eurogameru na internetu objevila informace, že stupeň obtížnosti bude ovlivňovat barvu pleti vaší postavičky. Takže v případě easy budete bledý jak stěna, ale na nejvyšší obtížnost budete pořádný černoch. Oukej, ale co to znamená?

Při tvorbě postavy a hýbáním sliderem řekne Cartman "Nemusíte se bát, tohle nezvedá obtížnost soubojů, ale pouze ovlivňuje každý ostatní aspekt vašeho života.". Dle vyjádření zástupců z Ubisoftu to bude znamenat, že "černá" postava bude dostávat mnohem méně peněz během hry a také s ní budou jinak komunikovat ostatní postavy. Což zní jako naprosto trefný komentář k aktuálnímu dění kolem rasismu.

South Park si také trošku šťouchne do pohlaví. Pokud při výběru pohlaví zvolíte dívku (nebo volbu ostatní) tak ředitel školy Mr. Mackey zavolá rodičům, aby si ověřil tuhle volbu. Následuje vtipný dialog, kde říka "Takže vše kolem King a Stick ot the Truth byla celou dobu holka?". Tohle je vtipné navázání na to, že v první hře šlo hrát pouze za "kluka". Tímto vtipným vysvětlením se vše naváže do nového příběhu a jak už víme z předchozích zpráv. Bude rozdílné hru projít za každé pohlaví.

Přikládám videa od Eurogameru. V prvním je volba charakteru někde kolem 4:30 a v druhém je část kolem Mr. Mackey kolem 44 minuty.


DALŠÍ

CGwillWin