Kolecke Wipeoutu v traileru a s novými informacemi

Kolecke Wipeoutu v traileru a s novými informacemi
08:07, 31.03.2017

Navzdory nedávným informacím přijde Wipeout Omega Collection na PlayStation 4 o něco dříve. Nově je oficiální datum 7. června/júna pro Evropu (v US to bude o den dříve). Že hra bude obsahovat tratě z Wipeout HD, HD Fury a 2048 už víme. Zároveň je potvrzené, že ve hře bude dostupných 28 licencovaných písní od skupin jako Chemicla Brothers nebo The Prodigy.

Nově tu máme také nějaké informace o technickém zpracování. Na běžné PS4 hra poběží v 1080p a na silnějším PS4Pro využije dynamického 4K. To znamená, že pokud hra zjistí, že neudrží ve scéně cílených 60fps (pro obě verze), tak mírně sníží rozlišení, aby to stíhala vypočítat. Vzhledem k rychlosti závodů v této sérii bych řekl, že si případného snížení rozlišení opravdu nevšimnu.

Pokud si níže uvedený trailer pustíte ve 4K, tak je opravdu na co se koukat. Tvůrci totiž tvrdí, že díky výhodám PS4 (ve srovnání s PS3 a Vita) mohli využít rychlejší paměti a proto předělali všechny textury ve hře. Ty jsou nyní i při pohledu zblízka čisté a i malé detaily na lodích jsou k přečtení. Úplnou novinkou je přidání podpory HDR, což je skvělá zpráva pro majitele lepších 4K TV.

Co se týče nabídky uvnitř hry. Tak celkem 9 módů včetně šampionátů, speed laps, time trials, pekelné Zone mode, Career mode a Racebox mode, která umožní si customizovat závod dle svého. Další ohromně potěšující zprávou je fakt, že Omega Collection podporuje Split-screen pro dva hráče. V dnešní době se na rozdělenou obrazovku (kromě u Nintenda) dosti zapomíná a je dobře, že ji Wipeout bude mít. Samozřejmostí je online pro 8 hráčů. To vše už 7.6.2017 za nižší cenu 1049Kč.


DALŠÍ

CGwillWin