Dishonored 2 prý vypadá na XONE příšerně

Dishonored 2 prý vypadá na XONE příšerně
08:49, 11.11.2016

Dishonored 2 vyšlo právě dnes pro PC, PS4 a XONE. Pokračování hry jenž všem ukázala, že i v AAA produkci se občas objeví naprosto nová značka, která vytrhne všechny z letargie. Pokud uvažujete o koupi a máte možnost výběru platformy, na kterou hru zakoupíte. Zdá se, že stojí za to upozornit, abyste se vyhnuli Xbox One verzi.

Zahraniční servery upozorňují, že Xbox One verze, i ve srovnání s běžnou PS4 verzí, vypadá opravdu strašně. Jeden fanouškovský web Xboxu (který nikdy nenechá na Sony nic suchého) řekl rovnou, že je to "nejhůře vypadající port hry na XONE". Celá hra působí rozmazaně, malé detaily textur a také stínů. Prostě příšerné. Na youtube se objevilo také srovnávací video.

Takže pokud můžete, zvolte raději jinou platformu. Pokud nemůžete a vlastníte pouze Xbox One, tak to máte těžší. Zvláště z toho hlediska, že hra uvnitř vypadá naprosto skvěle. Launch trailer z tohoto týdne mě přesvědčil, že je to hra, kterou chci o víkendu hrát, na rozptýlení od multiplayeru v novém Call of Duty.


DALŠÍ

CGwillWin