De-formers je nová hra od tvůrců The Order

De-formers je nová hra od tvůrců The Order
14:24, 03.06.2016

Tak zatím se pokračování The Order nekoná. Tvůrci této graficky nádherné filmové hry pracují na něčem úplně odlišném. Jmenuje se to De-formers a je to multiplayerová hra. Spoluzakladatel a prezident studia Ready at Dawn, Ru Weerasuriya řekl, že než pracovali na vážném The Order, tak u nich ve studiu vládla uvolňená atmosféra. Tu provázeli noční bitvy v Bombermanovi nebo Mario Kart. Tato zábava se nějak vytratila s příchodem technologií pro motion capture atd. Ve výsledku jim začal chybět co-op a proto tu máme De-formers.

Klik pro zvětšení (De-formers je nová hra od tvůrců The Order)

V hlavní roli budou tzv. Forms, což jsou jakési "koule" různě výrazných barev. Ty spolu budou bojovat v arénách za pomocí různých pohybů jako kutálení, skákání, střílení. Jejich velikost se bude zvětšovat jak budou jíst různé předměty ve světě a také své poražené nepřátele. Tím budou nabírat na síle. Jejich těla nemají žádné kosti, takže počítejte s šílenými deformacemi postav.

Klik pro zvětšení (De-formers je nová hra od tvůrců The Order)

Samotné zápasy budou pár minut dlouhé a hra bude podporovat až 8 hráčů. Co je podstatné tak půjde kombinace online a lokálního multiplayeru. Takže půjde skočit do online bojů i s kamarády na návštěvě. Hra má za cíl být jednoduchá ke hraní, ale náročná k úplnému zvládnutí. Ostatně v tom je kouzlo těchto her jako je Bomberman, Mario Kart a nebo aktuální Rocket League. Jednoduché na povrchu a komplexní uvnitř, ale vytvořit něco takového není snadné.

Klik pro zvětšení (De-formers je nová hra od tvůrců The Order)

Na otázku, zda se studio nebojí toho, že odradí fanoušky Order takovou to, v principu "roztomilou" hrou, odpovídá Weerasuriya že ne. Od jejich založení mají na svém kontě různé hry a i ty roztomilé. Tím připomíná hlavně jejich debut na PSP jménem Daxter, což byl spin-off série Jak a Daxter (tu dělal Naughty Dog). Osobně Daxter je jedna z nejlepších PSP her. Dále následovali série God of War nebo Okami a pak The Order. Takže jejich záběr je odjakživa široký. Říká, že jejich studio dělá hry pro hráče a že jejich fanoušci to ví.

De-formers mají vyjít "brzo" na Playstation 4, Xbox One a PC.
DALŠÍ

CGwillWin