Rodea the Sky Soldier za rohom + možná dvojka

Rodea the Sky Soldier za rohom + možná dvojka
07:47, 09.11.2015

Ak neviete o čo ide tak naozaj len stručne. Projekt Rodea the Sky Soldier je malým návratom legendy video herného dizajnérstva, keďže ho vytvoril sám autor ikonickej postavičky Sonic a to Yuji Naka. Pod spoločnosťou Kadokawa Corporation a záštitou firmy Nintendo, ju už začiatkom aktuálneho roka vydal na domácej pôde avšak až teraz sa projekt dostáva ku západným a Európskym hráčom (u nás konkrétne tento piatok trinásteho). Nemal by to byť nešťastný deň pre hráčov na WiiU a 3DS, pre ktoré je táto akčná lietajúca zábava určená. Z prvých recenzií zo sveta, ide totiž o poctivú a hlavne originálnu projekciu snov pána Naka, ktorý svoj talent dokáže odosobniť od slávneho modrého ježka a preniesť ho do inej sféry. Server Destructoid udelil slušnú známku a ja osobne sa už teším, kedy vám budem môcť priniesť zvlášť fundovaný názor ku samotnej hre.

Aby sme tejto novinke dali nejakú výpovednú štruktúru, prikladám pomerne čerstvé vyjadrenie samotného autora hry k možnému pokračovaniu univerza Sky a to v nasledujúcej formulácii citácie.

Ivy Kiwi a Rodea the Sky Soldier sú dva tituly, ktoré majú zvláštnu úlohu v mojom srdci, a tak by som bol rád, ak by sme skúsili vytvoriť pokračovania týchto svetov, samozrejme to záleží od odozvy. Neustále mám v hlave nápady na nové hry. Aj keď nemôžem povedať o čo presne ide, prosím aby ste sa tešili už vopred na deň, kedy budem môcť prezentovať svoje vízie verejnosti.
DALŠÍ

CGwillWin