akce
The Surge je nové RPG z despotické budoucnosti

The Surge je nové RPG z despotické budoucnosti
18:02, 07.08.2015

Vývojáři ze studia Deck13, kteří se spolupodíleli na Lord of the Fallen už nějaký ten pátek usilovně pracují na svém dalším novém tajném projektu. Tímto novým očekáváním je hra, která nese název: The Surge. Na letošním Gamescomu jsme se o ní dozvěděli první informace, ale vše berme zatím s velkou rezervou, protože předpokládané nejdřívější datum vydání je rok 2017, takže vše může být ještě úplně jinak.

The Surge je zasazeno do ani ne tak vzdálené budoucnosti naší planetky Země, která se blíží pomalu svému konci. Vše souvisí s tím, že lidská práce je postupně nahrazována stroji, a tak se lidé pomalu uchylují na venkov, aby se vymanili z nadvlády strojů. Můžeme spekulovat, jestli se vývojáři neinspirují do jisté míry realitou a nechtějí tak trochu naznačit, kde se lidstvo ocitne za několik desítek let.

Půjde pochopitelně o klasické RPG, kde vývojáři slibují zcela originální a inovativní způsob soubojů, které mají být naprosto nekompromisní řezničinou. Dále máji rozpracován zcela neotřelí rozvoj postav. Zatím není nic konkrétního. Myslím, že prvních obrázků se jen tak nedočkáme. Ale z dosud známých informací to vypadá na velmi luxusní záležitost.

DALŠÍ

CGwillWin