Call of Facebook? Služba CoD: Elite odhalena

Call of Facebook? Služba CoD: Elite odhalena
16:39, 31.05.2011

Pokud jste si mysleli, že vydavateli Activision stačí to, co současně na Call of Duty vydělává, šeredně se pletete. Hledá samozřejmě všechny možné další skulinky do vašich peněženek než jen prostým prodejem her. Dnes odhalil službu Call of Duty: Elite, která hráčům nabídne možnost socializovat se s ostatními hráči, dopodrobna zkoumat své herní výkony, taktiky, mapy, zbraně a v neposlední řadě taky nakupovat dodatečný obsah.

Elite jako takové placené nebude. Nebude dokonce ani nijak povinné a samotný multiplayer třeba Modern Warfare 3 si zahrajete klidně bez něj a zadarmo. Budete si ale tuto službu také moci předplatit (za nespecifikovanou částku), a to vám zajistí přísun přídavků, extra map (obojí půjde koupit i zvlášť) a také přístup ke všem funkcím služby. Ještě se neví úplně přesně, co vlastně bude přístupné zadarmo a co ne.

Call of Duty: Elite bude společné pro všechny vaše novější CoD hry. Jmenovitě od Black Ops dále. Služba bude přístupná přímo z her, přes internet a také přes mobilní aplikace. Spuštěna bude asi někdy na podzim, poté, co v létě projde veřejným betatestem. Níže představení služby na uniklém traileru:

Klik pro zvětšení (Call of Facebook? Služba CoD: Elite odhalena)Klik pro zvětšení (Call of Facebook? Služba CoD: Elite odhalena)

DALŠÍ

CGwillWin