AC: Brotherhood na PC - datum vydání a edice

AC: Brotherhood na PC - datum vydání a edice
09:05, 23.02.2011

Parádní Assassin's Creed: Brotherhood konečně vychází i na PC a nyní už konečně víme, kdy přesně se to stane. V tiskové zprávě to oznámil vydavatel Ubisoft a lokální distributor Playman. Takže, čeští i slovenští hašašíni, zakroužkujte si datum 18. března (pátek). Tisková zpráva zmiňovala i hardwarové nároky, které už známe nějakou dobu, takže se nebudeme opakovat. Představíme si ale, v jaké podobě půjde římské dobrodružství vlastně získat.

Hra bude dostupná ve dvou edicích. Standardní, která obsahuje hru + aktualizaci „Abstergo Project Update 1.0, 2.0“ a nejnovější DLC „Da Vinciho zmizení“ (obsahující nový obsah do hry pro jednoho i více hráčů), a tzv. Kodex edici. Její obsah je doopravdy bohatý. V této kusově omezené (1000ks) detailně zpracované renesanční truhle naleznete následující:

Hru + aktualizace „Abstergo Project Update 1.0, 2.0“ a nejnovější DLC „Da Vinciho zmizení“ (obsahující nový obsah do hry pro jednoho i více hráčů).

Původní kodex napsaný Altaïrem: kvalitní 60 stránková kniha odhalující historii asasínů a obsahující artworky ze hry Assassin’s Creed Bratrstvo.

Detailní mapu Říma s plakátem na druhé straně.

Kartičky postav ze hry pro více hráčů: sběratelský set kartiček 16 postav, na které narazíte ve hře pro více hráčů s krátkým popiskem.

Film Assassin’s Creed® Lineage (s českými titulky): tento film (rozdělený do tří krátkých epizod) odhaluje příběh Eziova otce - Giovanniho Auditore (film je součástí bonusového disku).

Exkluzivní bonusový disk hry Assassin’s Creed® Bratrstvo obsahující souhrn dostupných videí o hře + galerii artworků a herní soundtrack na CD.

3 pohlednice od Ubi Workshop

Krátký několikastránkový náhled do knižní podoby Assassin’s Creed® Bratrstvo, který získáte v elektronické podobě po registraci na www.playman.cz – k registraci použijte kód k odemčení bonusů kodex edice, ne kód hry.

Českou a slovenskou verzi kodexu a kartiček postav ze hry pro více hráčů, které získáte v elektronické podobě po registraci na www.playman.cz – k registraci použijte kód k odemčení bonusů kodex edice, ne kód hry.

Exkluzivní herní obsah:

- Postava do hry pro více hráčů: Harlekýn, smrtící asasín schovávající se za křiklavým kostýmem a úšklebkem ve tváři.

- Postava do hry pro více hráčů: Důstojník, nenápadný asasín schopný rychle a efektivně zavraždit svůj cíl.

- Mapa do hry pro jednoho hráče: Trajanské tržiště.
- Mapa do hry pro jednoho hráče: Akvadukty.
- Speciální zbroj pro Ezia.

Klik pro zvětšení (AC: Brotherhood na PC - datum vydání a edice)Klik pro zvětšení (AC: Brotherhood na PC - datum vydání a edice)

DALŠÍ

CGwillWin