Serious Sam HD: The Second Encounter až v dubnu

Serious Sam HD: The Second Encounter až v dubnu
23:21, 11.02.2010

Herní distributor Devolver Digital se zahraničnímu portálu Big Download rozpovídal o posunutém datu vydání akce Serious Sam HD: The Second Encounter. Po úspěchu remaku prvního Seriouse Sama se tak "HD vylepšení" (rozumějte "líbivějšího grafického kabátku") dočká i dvojka. Nestihne to však už v první polovině prvního kvartálu 2010, nýbrž až ke konci dubna. Stejně jako jednička bude PC verze distribuována digitálně skrze Steam a ta xboxová přes Xbox LIVE Arcade. Pro PC se ovšem plánuje i klasická krabicová verze.

Klik pro zvětšení (Serious Sam HD: The Second Encounter až v dubnu)Klik pro zvětšení (Serious Sam HD: The Second Encounter až v dubnu)

Devolver Digital dále potvrdili, že dlouho očekávaný deathmatch a dedikované servery pro prvního Seriouse Sama HD dorazí co nevidět. Dvojka pak bude mít veškerou podporu ihned od vydání. Vydavatelovi se ještě podařilo vyzradit, že s vývojáři z Croteam budou i nadále pokračovat a zaštítí i chystaného Seriouse Sama 3. Detaily jsou prozatím však velkou neznámou.

DALŠÍ

CGwillWin