Hardwarové nároky Saboteura

Hardwarové nároky Saboteura
12:21, 17.11.2009

Ach, kde jsou ty časy, když hardwarové nároky nezajímali mnoho hráčů, ale každý koukal spíš po něčem jiném. Dnes, v trendu inovací je důležité si před zakoupením nějaké hry přečíst HW nároky, jelikož nikdy nevíte, co si pro vás vývojáři připravili za kulišárnu. Pokud se těšíte na chystanou akci Saboteur, jež se odehraje v okupované Paříži a vy se pomocí sabotážních misí budete snažit Němce z města vyhnat, tak si v klidu sedněte, jelikož pro vás máme systémové požadavky:

Pro nastavení minimálních detailů bude muset váš stolní krasavec disponovat alespoň dvoujádrovým procesorem o frekvenci 2,4 GHz, 2 GB RAM, grafickou kartou GeForce 7800 GTX s 256 MB nebo ATI Radeon HD 2600 Pro, DX 9.0c, Windosem XP s SP3 nebo Visty s SP1 a samozřejmě dostatečným místem na disku. U Saboteura by mělo stačit 7 GB.

Pakliže si chcete užít hraní co nejlépe, tak byste doma měli mít následující dělo -> Quad Core o frekvenci 2,8 GHz, operační paměť 2 GB pro XP (3 GB pro Visty/7) a grafickou kartu GeForce 8800 GT s 512 MB.

Klik pro zvětšení (Hardwarové nároky Saboteura)Klik pro zvětšení (Hardwarové nároky Saboteura)Tak na jaké detaily budete hrát Saboteura vy?

DALŠÍ

CGwillWin