hw
Nový vylepšený ovládač PowerA s technológiou Lumectra RGB prichádza na Nintendo Switch

Nový vylepšený ovládač PowerA s technológiou Lumectra RGB prichádza na Nintendo Switch
10:21, 03.04.2024

Spoločnosť PowerA, divízia spoločnosti ACCO Brands a celosvetový líder v oblasti vylepšovania interaktívnej zábavy oficiálne licencovaným herným príslušenstvom, hrdo oznamuje najnovší ovládač s technológiou osvetlenia Lumectra, vylepšený bezdrôtový ovládač pre Nintendo Switch s technológiou Lumectra RGB. Tento oficiálne licencovaný ovládač poskytuje hráčom elektrizujúci zážitok, ktorý nielenže zlepšuje hranie, ale tiež dodáva ich herným dobrodružstvám nový žiarivý rozmer.

Tento vylepšený bezdrôtový ovládač, ktorý ponúka množstvo živých možností RGB, intuitívne pohybové ovládanie a pokročilé mapovateľné herné tlačidlá, umocňuje pohlcujúce a súťaživé herné zážitky. V spojení s bezkonkurenčným pohodlím až 20 hodín bezdrôtového pripojenia s dobíjateľnou batériou a priloženým 10ft nabíjacím káblom USB-C je tento ovládač prísľubom dlhších herných seáns.

Personalizované RGB

Vylepšený bezdrôtový ovládač PowerA pre Nintendo Switch s technológiou Lumectra je vybavený viaczónovým RGB osvetlením, ktoré ponúka 24 rôznych farieb v štyroch jednotlivých zónach osvetlenia. Vďaka trom dynamickým režimom osvetlenia si hráči môžu vytvoriť tisíce jedinečných farebných kombinácií a prispôsobiť si tak svoj herný zážitok ako nikdy predtým.

Pohlcujúci a súťaživý herný zážitok

Vďaka intuitívnemu pohybovému ovládaniu sa môžu používatelia ponoriť do svojich obľúbených hier a zažiť plynulé a citlivé hranie. Či už ide o mierenie, riadenie, lietanie alebo skúmanie, vylepšený bezdrôtový ovládač pre Nintendo Switch s technológiou Lumectra ponúka výnimočné pohltenie a presnosť. Tento ovládač, špeciálne navrhnutý tak, aby poskytol každému hráčovi výhodu, je vybavený dvoma mapovateľnými pokročilými hernými tlačidlami, ktoré umožňujú hráčom naprogramovať ich za chodu, a to aj počas intenzívnych herných seáns, bez potreby prechádzať systémové nastavenia alebo aplikácie. Vďaka tejto prispôsobiteľnej funkcii môžu hráči pohodlne získať strategickú výhodu nad svojimi súpermi.


DALŠÍ

CGwillWin