GTA VI bude oficiálně ohlášeno. Teď už fakt!

GTA VI  bude oficiálně ohlášeno. Teď už fakt!
07:37, 08.11.2023

Leaků ohledně Grand Theft Auto 6 už bylo víc než slibů našich politiků, že bude líp. Ale jednou to přijít muselo a zatímco předchozí zdroje byly věrohodné asi právě jak ti naši muži a ženy z vlády, tentokrát se s touto informací vytasil pravděpodobně nejznámější videoherní žurnalista současnosti Jason Schreier píšící pro Bloomberg.

Ten tvrdí, že nejočekávanější hra na planetě (jeho slova, ale asi se nedá nesouhlasit) bude představena tento týden v rámci dvacátého pátého výročí Rockstar Games. Trailer by pak měl přijít během prosince, datum nebylo specifikováno. Jak je u Rockstaru zvykem, u ohlášení se nejspíš dočkáme wallpaperu, loga nebo jiného artu, ale trailer už bude informačně výživnější. Tedy ne že bychom netušili o co půjde, vzhledem k předchozím únikům alpha verze gameplaye máme slušnou představu.

Já osobně jsem hodně zvědavý, jak velká bude mapa kolem Vice City, kde by se příběh měl odehrávat, jaká bude časová osa a hlavně, jestli nám scénáristé změkli a naservírují nám příběh a dialogy vhodnější pro dnešní dobu nebo zůstanou na hraně politické korektnosti a možná i za ní. Koneckonců titul, kde člověk krade auta a vraždí prostitutky v rámci standardní výplně herního času by takový zůstat měl. Tak brzo dáme vědět!

DALŠÍ

CGwillWin