Silent Hill: Ascension dostal trailer a áno, stále nevyzerá ako Silent Hill

Silent Hill: Ascension dostal trailer a áno, stále nevyzerá ako Silent Hill
08:27, 19.10.2023

Interaktívny seriál Silent Hill: Ascension od štúdia Genvid ja osobne stále vnímam ako facku uštedrenú každému fanúšikovi slávneho univerza SH, ktorému srdce piští po novej hre, ale v prípade Ascension si na niečo také môže nechať zájsť chuť.

Od 31. 10. 2023 sa totižto začne éterom (cez telefóny, prehliadače a SONY app) šíriť už spomínaný seriál Ascension vytvorený pomocou počítačovej grafiky, v ktorom budeme sledovať a čiastočne aj meniť osudy dvoch rodín vzdialených od seba státisíce kilometrov. Rodiny Johansenovcov a Hermandezovcov majú však jednu vec spoločnú, ich mestečká upadajú do temnoty spojenej so svetom Silent Hill a to, ako už tušíte, so sebou prinesie rôzne dramatické situácie.

Všetko toto by som stále dokázal ako tak vstrebať, keby prezentovaná látka aspoň čiastočne vykazovala známky kultu menom Silent Hill. Keď si však pustíte aj najnovší trailer nižšie, tak až na pár hudobným tónov z klavíra, je celý Ascension skôr chabou náplasťou na krvácajúce srdcia milovníkov danej Konami legendy.


DALŠÍ

CGwillWin