Prodejům v JRC kraluje remake Resident Evil 4

Prodejům v JRC kraluje remake Resident Evil 4
15:26, 04.04.2023

Remake slavného dílu Resident Evil 4 se povedl na jedničku nejen podle recenzentů, ale i podle českých hráčů. Potvrzuje to březnový žebříček prodejů her u JRC a Smarty.cz, který tuto herní „novinku“ zařadil na první místo. Na druhém místě se drží Hogwarts Legacy, která vládla žebříčku v únoru. Jen o pár prodaných kusů zaostává za čaroději z Bradavic FIFA 23.

Březnová TOP 10 českých hráčů
1. Resident Evil 4
2. Hogwarts Legacy
3. FIFA 23
4. NHL 23
5. Grand Theft Auto V
6. The Last Of Us
7. Minecraft
8. God of War Ragnarök
9. Zaklínač 3: Divoký hon
10. Call of Duty Modern Warfare 2

I na dalších místech žebříčku se drží herní stálice. „Například Last Of Us na šestém místě i po konci seriálové adaptace stále hráče baví,“ popisuje Petr Kratochvíl z JRC. Devátému Zaklínači 3 pak v prodejích pomáhá verze pro konzole nové generace z konce minulého roku.

Už v dubnu na hráče čekají velmi zajímavé tituly. „Dead Island 2 vychází již 21. 4. a v JRC a Smarty.cz nabízíme exkluzivně Pulp Edition. Týden na to následuje Star Wars Jedi Survivor, kde připravujeme malé překvapení. A už teď můžu říct, že se všichni máte na co těšit,“ slibuje Petr Kratochvíl. A kdo se nemůže dočkat, může využít zajímavé akce u Pokémon TCG. Vyšla totiž nová série Scarlet & Violet, která hýbe světem všech Pokémon trenérů. „V JRC a Smarty.cz při nákupu nad 399 korun rozdáváme k nové sérii oversize sběratelskou kartu Koradion a navíc si každý hráč Pokémon Scarlet & Violet na Nintendo Switch může přijít pro kód na FLYING-TERA TYPE LECHONK, kterého jiným způsobem nemůže obdržet – a to zcela zdarma,“ uzavírá Petr Kratochvíl.


DALŠÍ

CGwillWin