POZOR! Spoiler! God of War nedobrovoľne odhaluje svoje tajomstvá

POZOR! Spoiler! God of War nedobrovoľne odhaluje svoje tajomstvá
15:30, 24.10.2022

Ak hltáte každú novinku o pripravovanej hre God of War Ragnarök tak pozor! Hra je aktuálne v rukách novinárov už viac, ako týždeň, takže mnohí z nás už vedia, ako príbeh Kratosa a jeho syna dopadne. Bohužiaľ sa hra dostala aj mimo novinársku komunitu, ktorá by mala striktne dodržiavať podpísané NDA (a non-disclosure agreement), čo je v podstate dohoda so spoločnosťou Sony, že budeme držať jazyk za zubami.



Druhá menovaná skupina pravdepodobne tento dokument nemusela podpisovať alebo nedbá na dodržiavanie záväzkov prameniacich z tohoto dokumentu. Prečo si to myslíme? Na internete sa začína objavovať hromada obsahu, ktoré môžeme pokladať za potencionálne spoilery - obrázky, informácie o hrateľnosti ale hlavne o príbehu.

Ak patríte medzi alergikov na spoilery, tak sa prosím na internete pohybujte s obozretnosťou, možno by som doporučil úplne vynechať diskusie alebo googlovanie hry samotnej. Ak vám spoilery nevadia a ste zvedavý, tak stačí použiť google a určite sa dozviete niečo zaujímavé o tejto novej hre - toto vám však rozhodne nedoporučujeme a radšej si jednoducho počkajte na 9.11.2022.

Ak sa chcete o hre niečo dozvedieť a informácie budú spoľahlivo bez spoilerov, tak si radšej prečítajte toto preview z našeho pera.

DALŠÍ

CGwillWin