The Sims 4 od října zdarma na všechny platformy!

The Sims 4 od října zdarma na všechny platformy!
09:42, 15.09.2022

Pokud patříte mezi milovníky simulátoru, lidského života, společnosti a tak vůbec, známého už roky jako The Sims, pozorně poslouchejte. Od 18. října bude hra totiž zdarma dostupná na všechny platformy pro které titul doposud vyšel, tedy PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5. Ačkoliv se původně jednalo pouze o fámu odkazující se na zdroj blízký společnosti Electronic Arts, později tuto informaci potvrdilo samo EA.

To navíc vydalo prohlášení ve kterém děkuje všem hráčům za uplynulé roky společné zábavy, objevování a hlavně přízně. Od daru v podobě The Sims 4 zdarma si tvůrci slibují další příval potencionálních zájemců, kteří rozšíří už tak masivní základnu. S ohledem k těmto očekáváním se studio rovněž zavázalo dodávat další obsah formou různých DLC.

Kromě základní hry dostanou gameři, kteří mají předplacenou službu EA Play rovněž datadisk Hurá do práce! a v případě lepšího předplatného EA Play PRO i doplňky pro batolata. Pokud už ovšem tento titul máte, nemusíte truchlit, že nic nedostanete. Pro majitele Premium verze je připravený balíček Desert Luxe Kit, který Vám pomůže vyzdobit Vaše hnízdečko nábytkem inspirovaným pouští.

Takže si nezapomeňte označit do kalendářů datum 18. října, kdy kromě dárečků bude i stream Behind The Sims Summit na kterém budou představeny budoucí plány pro tuto sérii.

Hraje tu někdo ještě Simíky? Nebo jste doposud neměli možnost a nabídky od EA využijete?


DALŠÍ

CGwillWin