Nejočekávanější hra roku Elden Ring je konečně v prodeji!

Nejočekávanější hra roku Elden Ring je konečně v prodeji!
15:44, 25.02.2022

Poskvrnění z celého světa se nyní mohou ponořit do světa Elden Ringu, vytvořeného FromSoftware a vydaného společností Bandai Namco Europe na PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X| S, Xbox One a PC přes STEAM®.

S ELDEN RING přináší FromSoftware život jejich podpisu pečlivě vytvořeného vesmíru a příběhů, jak si je představoval Hidetaka Miyazaki – tvůrce vlivné série videoher DARK SOULS®; a George R. R. Martin – autor nejprodávanější fantasy série The New York Times Píseň ledu a ohně.

Hráči se vydají na cestu v rozsáhlém světě Mezizemí, pěšky nebo na Torrentu. Průzkum v tomto světě plném zázraků je nekončený a nebezpečí číhá na každém rohu.

ELDEN RING nabízí kooperativní i kompetitivní režimy pro více hráčů. Impozantní nepřátelé mohou vyžadovat pomoc dalších poskvrněných, přivolaní hráči se mohou připojit ke hře, porazit nepřítele a prozkoumat svět. Hráči mohou také napadnout cizí světy a vyzvat je k boji na život a na smrt o hodnotné odměny.

Aby se Elden Ring dostal do skutečného světa, byl online obchod BANDAI NAMCO Europe zásoben exkluzivním zbožím Elden Ring včetně oficiálního vinylového soundtracku.

Elden Ring, který přináší nevídaný zážitek, je již oceňován médii i kritiky a BANDAI NAMCO Europe se těší na to, že fanoušci udělají své první kroky do této epické nové franšízy.


DALŠÍ

CGwillWin