Písečné duny západní Sahary v novém CDLC pro Arma 3

Písečné duny západní Sahary v novém CDLC pro Arma 3
11:28, 27.10.2021

Vývojáři z českého herního studia Bohemia Interactive a nezávislí tvůrci ze skupiny Rotators Collective připravují nové DLC pro českou vojenskou simulaci Arma 3. Jak už název CDLC Western Sahara napovídá, ústředním motivem novinky budou vojenské operace v pouštním prostředí. Hráči se mohou těšit na novou rozlehlou mapu, zbraně a vybavení, hratelné frakce, pouštní flóru a herní módy. CDLC Western Sahara bude dostupné ještě do konce tohoto roku za 6.99 EUR.

Klik pro zvětšení (Písečné duny západní Sahary v novém CDLC pro Arma 3)

V CDLC Western Sahara se hráči vžijí do role příslušníků soukromých vojenských složek (PMC) a budou vysláni na pouštní bojiště. Kromě toho, že DLC Western Sahara poskytne více obsahu pro editor misí Arma 3, nabídne také několik nových scénářů a originálních herních režimů. Jedním z nich je scénář s otevřeným světem Extraction, který lze hrát v singleplayeru nebo v kooperativním online multiplayeru až se čtyřmi spoluhráči. V této misi sloužíte jako operátor soukromé vojenské společnosti ION Services a jste vysláni na pátrací a záchrannou misi poté, co byl kdesi ve fiktivní pouštní provincii Sefrou-Ramal zmítané válkou zajat válečný zpravodaj.

Novinky v Arma 3 DLC Western Sahara

- Terén Sefrou-Ramal (100 km2) - Sefrou-Ramal je provincie na severovýchodě fiktivní oblasti Argana. Jejím charakteristickým rysem jsou nekonečné písečné duny a marocká architektura.

- Nové frakce – Mírové jednotky UNA, Armáda svobody a nezávislosti Sefrawi, povstalecké jednotky kmene Tura, pouštní síly NATO a návrat soukromých vojenských jednotek ION Services.

- 4 zbraně a 1 statická zbraň – kulomety IMIL GALAT a Velko R4, puška SLR, útočná bullpup puška XMS a protiletadlový kanón ZU-23.

- 9 variant vozidel – nové varianty stávajících vozidel z Arma 3, jako je nákladní automobil Zamak, bojové vozidlo pěchoty AMV-7 Marshall nebo terénní pickup a vrtulník PO-30 Orca.

- Vybavení – útočný dron s modulárními zbraňovými systémy, přenosný balistický štít, různé typy masek pro přežití v poušti a další.

- Open world scénář "Extraction" - pátrejte po informacích a stopách a vraťte uneseného válečného zpravodaje zpět do bezpečí v tomto sandboxovém scénáři s dynamickými prvky, který lze hrát jak v singleplayeru, tak v kooperaci až pro 4 hráče.

- Multiplayer mód "King of the Dunes" - originální variace na oblíbený komunitní multiplayerový režim "King of the Hill"

- Multiplayer mód "Last Stand" - braňte se vlnám nepřátel v novém kooperativním režimu až pro 4 hráče.

- Showcase scénář "Zbraňové systémy ION" – virtuální výcvikové prostředí pro testování vybavení operativců z ION Services.

- 2 závodní scénáře – vyzvěte své známe na souboj s časem skrze písečné duny v závodě Vrana-Redstone Dune Rally.

- Další obsah – digitální fotoaparát, velbloudi, stany pro uprchlíky a mnoho dalších struktur a rekvizit.

Creator DLC – spolupráce s nezávislými tvůrci

Creator DLC (CDLC) je označení pro originální obsah do Arma 3 vytvořený vývojáři třetích stran a oficiálně vydaný pod hlavičkou Bohemia Interactive. Tento program umožňuje externím talentům získat za svou práci finanční odměnu, zatímco hráči si mohou užívat více nového kvalitního obsahu. Dosud byly v programu CDLC vydány tři projekty: Global Mobilization – Cold War Germany (duben 2019), S.O.G. Prairie Fire (květen 2021) a CSLA Iron Curtain (červen 2021). Dohromady se prodalo více než 350 000 těchto rozšíření.

Cena a dostupnost

CDLC Western Sahara bude k dispozici do konce roku 2021 za 6,99 EUR. Přesné datum vydání bude upřesněno později. Zájemci si nové DLC mohou již nyní přidat do svého seznamu přání ve službě Steam.


DALŠÍ

CGwillWin