osobnost
Dobrý život nám začne už budúce leto

Dobrý život nám začne už budúce leto
07:26, 01.12.2020

Hidetaka Suehiro aka legendárny japonský herný dizajnér a režisér, ktorého svet pozná viac pod prezývkou Swery65/SWERY, sa po značnej podpore v dávno ukončenej štartovacej kampani pre projekt The Good Life, opäť pripomína. Tentoraz je to s orientačným dátumom vydania, ktorý bol stanovený na letené obdobie budúceho roku.

Jeho sandbox RPG s magickým pozadím tak príde súčasne na Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One a PC. Čaká nás výlet do mestečka Rainy Woods, v ktorom sa stala záhadná vražda, čo však nie je vôbec jediná záhada danej oblasti. Zistí to aj hlavná hrdinka, mladá fotografka Naomi z New Yorku, ktorá do tejto oblasti prichádza s cieľom pomôcť vyriešiť spomínaný zločin. Zisťuje však, že tamojší obyvatelia sa pod rúškom noci menia na mačky alebo psy (voľba je v tomto prípade na vás) a prežívajú neobyčajný "The Good Life" efekt. Námet na ďalšiu geniálnu a hravú originalitu z hlavy Sweryho by sme teda mali a teraz si pustite najnovšiu sadu videí aj po boku komentára autora samotného.

Jediné čo mňa osobne nateraz trocha straší je technická stránka projektu ako takého, ktorú v prípade prvého videa nižšie charakterizuje priam až extrémne nízke snímkovanie. Dúfajme, že je to len efekt YT videa a nie priamo výsledku, ktorý ostatne príde až za 3/4 roka.


DALŠÍ

CGwillWin