hw
recenze
Natec Power Bank 10000

Natec Power Bank 10000 - recenze
Natec Power Bank 10000 - recenze
12:00, 25.01.2019

Značka Natec nie je v našej žánrovo pestrej sekcii recenzií vôbec poprvýkrát, keďže sme tu od nich mali už niekoľko zaujímavých produktov, ktoré ponúkali hlavne akýsi kompromis medzi cenou a výslednou kvalitou. Aj z tohto dôvodu som kývol na ponuku otestovať ich malú prenosnú Power Banku s 10000mAh, ktorá už od pohľadu dokáže zaujať hneď niekoľkými prednosťami.

Rozpozná do nej vložené zariadenie a podľa toho prispôsobí tok energie.

Klik pro zvětšení (Natec Power Bank 10000 - recenze)

V zmysle deklarovaných predností produktu Extreme Media začnem rovno jedným z najdôležitejších, minimálne čo do rozhodovania vás, konzumentov. Štatisticky to totižto väčšinou začína a končí na cene a tá je v prípade tohto zariadenia skutočne prijateľná, ba si dovolíme tvrdiť, až nízka. Za sumu cca 450 Kč (cena overené v čase recenzovania) si tak do vrecka môžete vložiť banku obsahujúcu technológiu Quick Charge tretej generácie, čím zároveň umožníte identifikáciu každého pripojeného zariadenia. Vďaka špeciálnemu čipu sa tak všetky druhy telefónov začnú dobíjať v maximálnej možnej miere, s ohľadom na ich parametre.

Vhodne zvolený materiál.

Klik pro zvětšení (Natec Power Bank 10000 - recenze)

Samozrejme, že práve Natec neobjavil s vyššie spomenutými parametrami nič nové v tomto segmente, avšak nemusí to v dnešnej dobe byť v tejto cenovej skupine samozrejmosť, nabíjať si čokoľvek až štyrikrát rýchlejšie voči priemeru. Poďme však teraz krátko k dizajnu, respektíve použitým materiálom. Tu sa výrobca rozhodol vsadiť na klasické hliníkové telo o minimálnej hrúbke, ktoré lemuje guma odolná voči nárazom. Hlavné vstupy sú rozdelené do dvoch klasických USB, kde jedna umožňuje už spomenuté Quick Charge 3.0 a druhá zase klasickú metódu, ako inak než s ochranou voči preťaženiu. Indikátor stavu batérie je prehľadný a určite nie je nutné si celú banku prikladať tesne k očiam, aj keby ste snáď na tom so zrakom boli o niečo horšie.

V tomto zimnom počasí som docenil jemné vlny tepla sálajúce zo zariadenia v mojom vrecku.

Klik pro zvětšení (Natec Power Bank 10000 - recenze)

Do posledného odstavca som si nechal obligátne potvrdenie vstupu pre Micro USB, ako aj novšie USB typu C. Môžete si tak do svojej Natec Power Bank 10000 vložiť rôzne káble a nabíjať pokojne aj viac zariadení naraz. Keď už sme u toho nabíjania. Počas testu som mal svoj telefón (Samsung Galaxy S9 Plus) zo stavu 10% úplne dobitý v priebehu necelej 3/4 hodinky, čo je rozhodne slušné zistenie a zároveň aj možné odporúčanie pre vás. Niekoho by mohlo zaskočiť jemné prehrievanie banky, avšak nejde o nič tragické a nakoniec sa to dá v aktuálnom ročnom období aj využiť, zvlášť počas dlhých prechádzok po vonku. V mojich očiach rozhodne produkt obstál a v danej cene nemáte prečo váhať.

Skúšal som dobíjať aj Nintendo Switch a na jedno nabitie to Natec zvládol z úplnej nuly na 100% bez toho, aby stratil všetku energiu.

Klik pro zvětšení (Natec Power Bank 10000 - recenze)

Za poskytnutí produktu na recenzi děkujeme společnosti Natec

Klik pro zvětšení (Natec Power Bank 10000 - recenze)


CGwillWin