Pozrite si prvý trailer na survival horor Maid of Sker pre PC, XOne, PS4 a Switch

Pozrite si prvý trailer na survival horor Maid of Sker pre PC, XOne, PS4 a Switch
20:02, 29.10.2018

Mesiac čo mesiac sa nám v koncepte herného hororu vytvára čoraz hutnejšie podhubie pre tvorbu zaujímavých ohlásení a ani ten aktuálny jesenný október/říjen, nebude v tomto pozadu. Bol totižto predstavený survival horor z prvej osoby s názvom Maid of Sker, ktorý sa pre rok 2019 chystá potešiť majiteľov PC a všetkých konzol vrátane platformy Nintendo Switch.

Na motívy desivého príbehu o Elizabeth Williamsovej preberáte úlohu muža s menom Thomas Evans. Ide o hudobníka, ktorý je zatiahnutý do strašidelného boja s tou najvyššou motiváciou a to záchrannou partnerky, ktorú miluje. Príbeh sa odohráva v roku 1898 v oblasti zvanej Sker House a jej priľahlom okolí. Táto časť Veľkej Británie je dodnes považovaná za desivý odkaz príbehov z minulosti, a pojem temnoty sa ho drží aj v modernej dobe.

Koncept hry Maid of Sker nás postaví pred 4K fotorealistickú grafiku s hrateľnostou zameranou na prepracovaný príbeh, skúmanie a taktiku prežitia, to všetko úplne bez zbraní. Zažite príbeh s variáciami na niekoľko vetvení, kde vaše rozhodnutia menia osud hlavných postáv a teda aj samotný koniec.

Systém umelej inteligencie založia vývojári na 3D zvuku a jeho vnímaní, čo bude zároveň základným mechanickým nástrojom pre vaše prežitie. Skryť sa, bežať, nevystrašiť sa, vyhnúť sa pasci a rozptýliť nepriateľov, to sú len niektoré z techník, ktoré musíte zvládnuť, aby ste prežili. Ako budete postupovať vpred, nepriateľom sa bude dať čoraz ťažie vyhnúť, až k bodu, že sa ocitnete priamo kúsok od nich a jedinou možnosťou ako sa zachrániť bude nutnosťzadržať svoj dych.


DALŠÍ

CGwillWin