Dishonored 2 má na PC až komické problémy

Dishonored 2 má na PC až komické problémy
23:05, 13.11.2016

Problematický launch není v poslední době u velkých her ničím výjimečným. Z nedávno vydaný her se problémům nevyhnul třeba remaster Skyrimu, Mafie 3 nebo PC verze Forzy Horizon 3. A teď k nim můžeme zařadit i Dishonored 2. Už pár dní před vydáním mohla budoucí potíže naznačovat informace o velikosti day one patche, který měl u konzolových verzí těžko uvěřitelných 9 GB. Pár dní na to se objevilo video srovnávající všechny tři verze hry, ze kterých vyšla jako výrazně nejhorší ta pro Xbox One.

O nic lépe na tom ale nejsou ani PC hráči, které trápí zpackaná optimalizace. Vyrázné propady snímků za sekundu a bugy jsou určitě nepříjemné a i díky nim má hra na Steamu pouze 54 % kladných hodnocení. To ale není vše. Při hraní třeba nesmíte používat zkratku Alt+Tab, jinak hra spadne. Dále vývojáři doporučují vypnout aplikace běžící na pozadí a pokud ani to nepomůže, tak musíte snížit rozlišení.

Autoři hry už samozřejmě pracují na nápravě a v horizontu dnů by měl vyjít patch, který ty nejpalčivější problémy opraví. I tak ale už Dishonored 2 nikdo neodpáře nálepku hry, které launch zvlášť na PC vůbec nevyšel.


DALŠÍ

CGwillWin