Den ve znamení Call of Duty

Den ve znamení Call of Duty
21:19, 02.05.2016

Dnešní den je určitě ve znamení Call of Duty, protože ať se podíváte kamkoliv, najde to o této hře, resp. o jejím letošním díle spoustu informací, videí, spekulací a všeho možného a snad občas i nemožného. Pojďme si to trochu zrekapitulovat. Během rána jsme vás informovali o tom, že během dnešního večera by mělo dojít k odhalení traileru na Call of Duty: Infinite Warfare, a následně jsme vám onen trailer ukázali, protože se po internetu začal šířit bleskovou rychlostí díky úniku - však můžete sami posoudit v naší novince



Call of Duty: Infinite Warfare opravdu hráče v singleplayerové kampani hráče zavede mimo jiné do tajuplného vesmíru. Vše se odehrává v době, kdy veškeré suroviny na Zemi se blíží k vyčerpání a lidstvo je nuceno hledat nové zdroje pro přežití na nových místech mimo naši planetu. A právě na těchto těžařská místa zaútočila organizace Settlement Defence Force a konflikt je na světě. Součástí kampaně budou i epické (dle vývojářů) souboje v kokpitu vesmírné lodi. Takže pokud máte rádi vesmírné prostředí myslím, že letošní COD vám bude sedět. Ještě stojí za zmínku, že hra bude obsahovat i zombie režim.

Klik pro zvětšení (Den ve znamení Call of Duty)

Další věcí o které jsme se dnes dozvěděli podrobnější info byl diskutovaný remaster Call of Duty: Modern Warfare. Ten bude součástí limitované edice Call of Duty: Infinite Warfare. Samostatně tedy zakoupit nepůjde, což je škoda, ale je to i logické. Nicméně osobně si myslím, že za pár měsíců tuto možnost dostaneme. Součástí bude krom kampaně s upravenou grafikou i 10 nejoblíbenějších map z multiplayeru. Níže vám přinášíme obrázky z tohoto remasteru a video porovnávající původní hru s chystaným remakem.

Klik pro zvětšení (Den ve znamení Call of Duty)

Klik pro zvětšení (Den ve znamení Call of Duty)

Klik pro zvětšení (Den ve znamení Call of Duty)

DALŠÍ

CGwillWin