Služba My Nintendo od dnes aj na SK a CZ trhu + Miitomo

Služba My Nintendo od dnes aj na SK a CZ trhu + Miitomo
15:38, 31.03.2016

Nintendo definitívne spúšťa komplexnú užívateľskú službu menom My Nintendo, ktorá bude združovať jeden Nintendo účet pre všetky budúce a súčasné hardware zariadenia tejto firmy a to, vrátane akýchkoľvek účtov vytvorených cez PC alebo mobilné zariadenia. Od dnešného dňa je teda My Nintendo dostupné aj na SK a CZ trhu a o čo to vlastne ide? Nahrádza akýsi systém odmien, ktoré Nintendo kedysi praktikovalo prostredníctvom priložených kódov u hier a prechádza tak do virtuálnej roviny používania ich zariadení a socializácie na internete (v skratke, za každý virtuálny úkon dostanete nejakú odmenu na svoj účet). Zároveň tak logicky štartuje aj distribúcia free aplikácie menom Miitomo, ktorá je prvou zaujímavou lastovičkou od firmy Nintendo na mobilných zariadeniach so systémom iOS a Android. Miitomo vám umožní prevetrať vašu Mii postavičku a spájať sa tak s hráčmi po celom svete. Ďalej tlačová správa spoločnosti Conquest.

Klik pro zvětšení (Služba My Nintendo od dnes aj na SK a CZ trhu + Miitomo)

SLUŽBA MY NINTENDO V ČESKÉ REPUBLICE A NA SLOVENSKU ODSTARTOVALO JIŽ DNES!

My Nintendo přinese revoluční změny ve fungování stávajících Nintendo účtů konzolí Wii U a zařízení z rodiny Nitnendo 3DS

Nintendo dnes napříč Evropou spustilo zcela nový klientský účet, ze kterého budou moct těžit majitelé konzolí Wii U i zažízení z rodiny Nintendo 3DS jménem My Nintendo. Mezi hlavní výhody tohoto účtu bude patřit nový systém odměn a jednodušší propojení s dalšími Nintendo aplikacemi.

My Nintendo je mnohem více, než náhrada původního programu odměn společnosti Nintendo. Jedná se o komplexní službu, která odměňuje uživatele za využívání Nintendo porduktů a služeb řadou rozličných způsobů. Uživatelé tak budou moct získávat platinové body za interakci s Nintendo aplikacemi a službami, zatímco zlaté body bude možné získat za nákupy her na oficiálních Nintendo stránkách nebo Nintendo eShopu pro konzole Wii U a zařízení z rodiny Nintendo 3DS. Jak platinové tak zlaté body následně bude možné měnit za odměny jako jsou hry, stažitelný obsah, předměty do Nitnendo aplikací a slevy na Nintendo eShopu.

Jako bonus navíc uživatelé, kteří se přihlásí na svůj Nintendo účet do konce dubna, budou moct zdarma stáhnout hru Flipnote Studio 3D pro svá zařízení z rodiny Nintendo 3DS. Pro možnost získat tuto hru musí uživatel propojit svůj Nintendo účet na Nintendo Network ID, které používá na svém zařízení z rodiny Nintendo 3DS a následně použít možnost stažení na stránce Flipnote Studio 3D mezi 31. březnem a 30. dubnem tohoto roku.


DALŠÍ

CGwillWin