V březnu dorazí poršáky do Forzy

V březnu dorazí poršáky do Forzy
09:10, 01.02.2016

Asi všichni víme jak to s licencí na vozy této automobilky je, takže není třeba to opakovat. Každopádně díky "dealu" mezi EA a Microsoftem se podle všeho dočkáme v březnu velkého balíčku i do poslední Forzy. Podle informací zveřejněných na fórech Forzy to vypadá na tento obsah.

Celkem 20 nových vozů Porsche napříč historií značky. Mezi nimi bylo zmíněno třeba 1957 356A Speedster a nebo loňský Le Mans speciál 2015 #19 Porsche Team 919 Hybrid. K tomu přibude celkem 48 eventů v nové Porsche Anthology kariéře. Asi to nebude takový zážitek, jako naprosto dokonalá kampaň v Need for Speed Porsche Challenge, ale nechme se překvapit co si na nás Turn 10 připravilo. A ještě v balíčku bude nová trať.

Klik pro zvětšení (V březnu dorazí poršáky do Forzy)

Kdo by čekal něco opravdu známého, tak může být v klidu. Turn 10 pokračují v tom, že tvoří pouze tratě, které mají "poblíž". Jejich perfekcionismus a nutnost vše laserově naskenovat nás ochuzuje o skvělé závodní okruhy a proto dostaneme "jen" další americkou trať. Bude to Virginia International Raceway, že jste o ní neslyšeli? No asi není divu, nic moc známého se tam nejezdí a je to čistě americká záležitost. Zase na druhou stranu se nevyskytuje v mnoha hrách, takže se jedná o něco opravdu "nového" a přiznám se, že do Forzy může být celkem pěkný přírůstek. Trať dokonce obsahuje i svou menší verzi legendární Corkscrew z Laguny. Trať bude mít denní, noční i deštivou variantu.

Nakonec přibudou nové Mody zaměřené na Porsche, celkem 250G v achievementech a také nějaké online ligy a eventy pro Porsche fanoušky. To vše by mělo vyjít už 1. března za cenu 20USD.


DALŠÍ

CGwillWin