Koei Tecmo ohlasuje Samurai Warriors 4 Empires

Koei Tecmo ohlasuje Samurai Warriors 4 Empires
16:51, 12.11.2015

O firme Koei Tecmo v súvislosti s ohlásením novej hry, vás tento týždeň určite neinformujeme prvýkrát. Táto Japonská spoločnosť nás hojne zásobuje svojimi lokalizovanými hrami, o ktoré je záujem aj mimo krajiny vychádzajúceho slnka a tou najnovšou je prírastok do populárnej série Samurai Warriors, kde štvrtá časť s podtitulom Empires konečne dorazí aj do EU. Stane sa tak 11.3.2016 a to exkluzívne na SONY platformy PS3, PS4 a PSVita.

Klik pro zvětšení (Koei Tecmo ohlasuje Samurai Warriors 4 Empires)

Samurai Warriors 4 Empires poskytuje hráčom jedinečný a intuitívny bojový systém, ktorý povyšuje hru z taktického hľadiska tejto série, na úplne novú úroveň. Jej najväčším kladom je takzvané veliteľské centrum odkiaľ hráč môže regulovať vnútorné a zahraničné záležitosti, formulovať politickú a vojenskú stratégiu, a využiť schopností svojich spojeneckých dôstojníkov k rastu početnej armády, jej sily a vernosti.

Klik pro zvětšení (Koei Tecmo ohlasuje Samurai Warriors 4 Empires)

Rozšírte svoje centrum od jednej malej miestnosti až po obrovskú budovu plnú skúsených generálov a stratégov. Práve im budete prideľovať rôzne vojenské operácie. Tieto úlohy sa môžu líšiť od náboru vojakov po diplomaciu a od vývoja vojenskej technicky až po stratégiu v boji. Bez ohľadu na smer, ktorým sa hráč rozhodne vydať, musí byť maximálne opatrný a obozretný pri dôležitých rozhodnutiach.

Klik pro zvětšení (Koei Tecmo ohlasuje Samurai Warriors 4 Empires)

Vzťahy boli pre sériu Samurai Warriors vždy dôležité a inak tomu nebude ani v hre Empire. Párovanie dôstojníkov a vojakov vám môže priniesť onú dôležitú výhodu v boji samotnom a správne namiešanie jednotiek bude alfou a omegou v chystaní stratégie. Okrem toho, všetci dôstojníci v Samurai Warriors 4 Empires sú založený na historických postavách a ide teda o jedinečné mena z dejín. Počas ich aplikovania v boji budete preto od hry dostávať rôzne výzvy na plnenie a tým si tak opakovať dávno zabudnutú históriu.

Klik pro zvětšení (Koei Tecmo ohlasuje Samurai Warriors 4 Empires)

Okrem náboru, obchodu, predpisov a iných domácich a politických záležitostí, môžete zažiť tú pravú prípravu pred bojom. Vojenský sudca analyzuje situáciu a urobí návrhy na pomoc v boji, zahraničné vzťahy, intervencie, taktika obetovania jednotiek a nielen to na vás čaká v hre Samurai Warriors 4 Empires už v roku 2016!


DALŠÍ

CGwillWin