Výzva od Romaina Grosjeana

Výzva od Romaina Grosjeana
10:29, 19.09.2015

Jméno Romain Grosjean budou znát hlavně fanoušci Formule 1, protože jezdí již několik let za tým Lotus, a na kontě má nějaká pódiová umístění, ale zatím žádné vítězství. V nově vydané Forza Motorsport 6 najdete jako jediný vůz specifikace F1 právě vůz Lotus E23, což je aktuální formule z 2015, tedy nabitá moderní technologií.

A Microsoft si pro vás připravil výzvu a hlavně sympatické video. Šéf Xboxu Phil Spencer, který je sám hráčem a velmi sympatickou postavou celého Xboxu (napravuje průšvihy předchozího šéfa). Ve videu uvidíte jak Phil zajede v F1 Lotus E23 rychlé kolo na belgickém SPA Francorchamps. A to samé udělá Romain jako profík a jaký čas zajedou, to se mrkněte na video. Každopádně nejednou s žádným setupem za statisíce, ale hezky na gamepadu, i když evidentně s některými asistenty.

Vy všichni můžete zkusit zajet kolo rychleji než tito dva, stačí ve Forza 6 jít do položky Rivals a tam najít "Time to shine challenge" a případně zveřejnit screenshot s tagem #TIMETOSHINE a získat právo se chvástat, že jste rychlejší než Phil a nebo i Romain?

Druhou, řekněme reklamní akcí na Forzu, je The Forza Fuel Challenge. Kde MS pozval do Austinu v Texasu na Circuit of the Americas pár známých tváří z herního světa - např. youtuber Ali-A nebo známý Optic Nadeshot. Spolu s dalšími se utkají v šampionátu, který bude streamován na Twitch dnes 19. září v 19:00 našeho času.


DALŠÍ

CGwillWin