Garden Warfare 2 na MS konferenci

Garden Warfare 2 na MS konferenci
09:08, 09.06.2015

Plants vs. Zombies začala jako mobilní tower defense hra, ale pak za pomoci EA a Microsoftu s mírnou časovou exkluzivitou přišlo Garden Warfare. Multiplayerová střílečka dělající si srandu z dospělých MP her, která ale nebyla pouhou ironickou hříčkou, ale poctivou zábavou s rozmanitou škálou postav, ehm kytek.

A včera byl vydán teaser na novou hru Plants vs. Zombies, zatím nebylo řečeno, že jde o Garden Warfare 2, ale ze zvuků z přiloženého teaseru se tak dá usuzovat. V teaseru vlastně nic vidět ani není, je tam pouze věta "Get Ready to Soil Your Plants", v překladu "Připravte se zalít své kytky" není nijak vtipné, ale jedná se o slovní hříčku v angličtině, protože by šlo snadno zaměnit "soil" za "wet" a "plants" za "pants". Což si každý dokáže přeložit sám.

Nejpodstatnější asi je, že teaser říká, že dojde k exkluzivnímu odhalení na konferenci Microsoftu příští pondělí. Znamená to, že MS si vzal značku pod sebe a nevyjde na konkurenční platformy? Nebo je to opět pouze časová exkluzivita a časem se dostane hra i na Playstation? To vše příští týden bude jasné.


DALŠÍ

CGwillWin