Dva tituly Ubisoftu dnes rozšířila příběhová DLC

Dva tituly Ubisoftu dnes rozšířila příběhová DLC
16:10, 13.01.2015

Far Cry 4 a Assassin's Creed: Unity. Co mají tyto dvě hry společného? Krom faktu, že za oběma spojí francouzská společnost Ubisoft také to, že právě dnes oba rozšířily příběhové stažitelné balíčky, konkrétně Escape From Durgesh Prison (Far Cry 4) a The Dead Kings (AC: Unity).

Escape From Durgesh Prison nabízí jednu kratičkou a časově omezenou lokaci, v níž musíte (jak už název napovídá) uniknout z místního vězení. Diktátor Pagan Min vám poskytne přesně půl hodiny na nalezení únikového bodu, který pak musíte ještě deset minut bránit před nepřátelskými jednotkami. Během toho pak pro něj můžete plnit nejrůznější mise, ať už sami nebo s kamarády.

The Dead Kings, které dostanou hráči vlastnící základní hru zcela zdarma, oproti tomu rozšíří původní příběh o dalších pět hodin hraní. Hlavní hrdina Arno zde během srpna roku 1794 navštíví městečko Franciade (dnešní Saint-Denis), kde se opět setká s Markýzem de Sade, aby mu pomohl najít ztracený rukopis. To vše výměnou za bezpečnou cestu pryč z Francie. Balíček má velikost přibližně 7GB a spustíte jej nasednutím do příslušného kočáru (podobně jako cestujete do Versailles).

DALŠÍ

CGwillWin