Čo je Gotham Knights?

Čo je Gotham Knights?
13:36, 19.10.2022
... to sa už za dva dni dozvieme! Áno, uznávam nadpis je skutočne nie moc podarený ale je to zámerne. Pred pár hodinami bolo zverejnené video, ktoré nám má bližšie ukázať o čom Gotham Knights vlastne sú a čo vlastne sú. Preto ten nadpis...

Hra vychádza už 21.10.2022 a kampaň vrcholí, menším problémom v posledných dňoch bola správa o tom, že hra pobeží len v 30 FPS a to aj na nových konzolách, čo sklamalo asi podstatnú časť fanúšikov. Ďalším tŕňom do oka fanúšikov je chýbajúca kooperácia v deň vydania pričom hra, ako Gotham Knights je titul, kde kooperácia by mala hrať prim.

Napriek všetkým negatívnym správam sa na titul tešíme, je to už len predsa nejaký ten piatok čo sme mali naposledy možnosť prebehnúť sa po meste Gotham a nakopať zadnice nepriateľom ako sú Mr. Freeze, Harley Quinn, Clayface alebo v tomto prípade samotný kult Court of Owls. Tento krát však bohužiaľ bez ikonického Batmana, ako hovorí trailer Batman je mŕtvy a musíme si vystačiť s jeho nástupcami v podobe Batgirl, Nightwing, Red Hood a Robin, čo nie sú zrovna tie najžiarivejšie hviezdy DC univerza.

Ešte možno na spravenie chuti prihodím podarený cinematic trailer, ktorý rozhodne stojí za pozretie.

DALŠÍ

CGwillWin