Two Point Campus má nové datum vydání

Two Point Campus má nové datum vydání
16:15, 06.04.2022

Na plánovaný simulátor univerzity a života na univerzitě Two Point Campus od Two Point Studios Limited., si budou muset hráči ještě chvilku počkat. Datum vydání bylo přesunuto ze 17.5.2022 na 9.8.2022.

Hra bude k dispozici pro PC a Mac, PlayStation® 4|5, Microsoft® Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch.

V Two Point Campus budete moci postavit kampus svých snů a zároveň utvářet životy svých studentů tak, abyste jim poskytli dobrodružství na celý život, plné smysluplných vztahů, zábavných mimoškolních aktivit a samozřejmě… špičkového vzdělání. Šťastní studenti a dobré známky totiž povedou ke zvýšení prestiže Campusu, což znamená, že můžete zapsat více studentů a shodou okolností vydělat více peněz.

Spíše než typické akademické obory si studenti v Two Point County užijí spoustu podivných a úžasných kurzů, jako je Gastronomie, kde se naučí, jak připravovat nadrozměrné kulinářské speciality. Technologicky smýšlející studenti se mohou zúčastnit hodin robotiky, kde se věda, učitelé a studenti setkávají, aby postavili obří roboty. Každý student má své vlastní jedinečné charakterové rysy, takže se musíte ujistit, že uspokojíte všechny jejich jedinečné potřeby, abyste z nich vyvinuli všestranné jedince, kteří budou hrdí na odkaz vaší univerzity.

Stejně jako nemocnice Two Point Hospital je i Two Point Campus okouzlující, přístupný a propracovaný simulátor pro správu, ale poprvé budete moci svůj Campus postavit od základů. Navrhněte stylové koleje pro své studenty, vytyčte okrasné stezky a lesy a vylepšete svůj kampus pomocí nových, snadno použitelných kreativních nástrojů, abyste si postavili své vlastní vzdělávací mistrovské dílo.


DALŠÍ

CGwillWin