The Witcher: Monster Slayer je za rohem

The Witcher: Monster Slayer je za rohem
00:05, 03.07.2021

Připravte brousky a začněte brousit meče, monstra už jsou blízko. Není to tak dávno co našim mobilním zařízením a nejen jim vládla monstra pro jejichž chycení jsme byli schopni šmejdit po okolí svých domovů a dopřát svým čtyřnohým mazlíčkům i kilometrové procházky. Pokémon Go byl nesporný hit, který vsadil kromě využití silné značky i na novinku v podobě rozšířené reality. Prostě jste šli lesem a najednou hele tamhle za stromem je Bulbasaur, kšiltovku kšiltem dozadu a pokéballe leť.

Pár chytrých hlav ale dalo hlavy dohromady a řeklo si "Co funguje na Pokémony a Harryho Pottera, může fungovat i na jinou značku", a tak vznikl nápad The Witcher: Monster Slayer. Ujmeme se tak role zaklínače, který monstra nebude chytat, ale řádně porcovat. Nejen, že se tak stanete lovcem jak se patří, ale zároveň vás bude moct hřát pocit, že jste nebohou paní Novákovou ze třetího patra zachránili před šokem kdyby se potkala s vlkodlakem nebo ghůlem.

Jak moc budeme moci monstra porcovat či jinak zpracovávat zatím není jasné. Jisté ale je, že to brzo zjistíme. Zatímco před registrace byla spuštěna před nějakou dobou, dnes bylo odtajněno datum spuštění hry a sice 21. 7. 2021. Takže hurá pro nové boty. Čekají nás dlouhé procházky.


DALŠÍ

CGwillWin