Silent Hill, Kojima, klamstvá a zavádzanie

Silent Hill, Kojima, klamstvá a zavádzanie
11:33, 18.06.2021

Máme za sebou tohtoročnú E3, na ktorej opäť nebol predstavený žiadny nový Silent Hill a tak nastal čas si ho aspoň vymyslieť a nejaký ten čas sa zabávať jeho nereálnou existenciou. Aspoň takto pôsobí ďalšia vlna špekulácií okolo rovnako ďalšieho premysleného plánu Hidea Kojimu.

Spomínate si na realisticky vyzerajúci indie horor menom Abandoned, za ktorým má stáť holandské štúdio Blue Box Game? Debutový trailer nájdete nižšie. Tak táto pripravovaná exkluzivita pre PlayStation 5 by podľa jednej konšpiračnej teórie mala byť skutočným pokračovaním série Silent Hill, ktoré má v rukách práve Kojima. Ten si mal údajne založiť ďalšie falošné štúdio (už to mimochodom raz urobil v súvislosti s MGS) aby nás všetkých oklamal a podstrčil nám to čo chceme bez toho aby sme o tom vedeli - lišiak jeden. Táto teória má v sebe samozrejme viac dier než ementál, ale to nebráni konšpirátorom konať a vymýšľať si dôvody prečo tomu tak je.

Či už tomuto chcete veriť alebo nie - uznávam, že odkaz na reddit vlákno vyššie má v sebe pár zaujímavých postrehov, nový Silent Hill potrebujeme ako soľ a je úplne jedno či na ňom robí Kojima alebo Štefan.


DALŠÍ

CGwillWin