Špekulácie okolo nového Silent Hillu pokračujú

Špekulácie okolo nového Silent Hillu pokračujú
20:31, 13.03.2020

Na našom webe sme si o údajnom vytiahnutí slávnej série Silent Hill z trezoru firmy Konami, písali už pred časom, a to na akejsi báze špekulácií a údajných insider faktov. Dnes síce tón rozpravy nijako nezmeníme, ale ako sa vraví; na každom šprochu je pravdy trochu a tentokrát už aj s presným pomenovaním investora.

Onen tajomný mecenáš, ktorý vytiahol peňaženku a buchol ňou Konami rovno po hlave, by malo byť samotné SONY. To chce, aj po získaní niekoľkých pôvodných autorov prvých častí tohto kultu, rozbehnúť regulárny reštart značky a to aj za sprievodu ďalších dvoch titulov z univerza SH (vraj sa tak už dávno deje a hlavný projekt je už cez rok vo vývoji). Ďalší by mohol byť dokonca reinkarnáciou dema P.T., ktoré Kojima pripravoval ako odbočku v sérii.

Silent Hills je však vec, ktorá priložila palivo do ohňa nenávisti medzi Konami a Kojimom, čo by údajne (ako tvrdia spomínané špekulácie) mohlo SONY rovnako s prehľadom urovnať a ešte na celej veci zarobiť. Viete si totižto predstaviť lepší prísľub exkluzivity pre PlayStation 5, než niekoľko nových príbehov z mestečka Silent Hill?


DALŠÍ

CGwillWin