Chystá sa Puyo Puyo Tetris 2 a príde aj na next-gen

Chystá sa Puyo Puyo Tetris 2 a príde aj na next-gen
07:18, 27.08.2020

V Japonsku, ale aj u nás stále nesmierne populárna variácia na kultový Tetris, teda logická arkáda Puyo Puyo, spája opäť sily s menovaným fenoménom z Ruska, aby spoločne pomohli ozvláštniť tohtoročné vianoce. Puyo Puyo Tetris 2 príde oficiálne 8. 12. 2020 na Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 a PlayStation 5. Stane sa tak ideálnym nástrojom na launch investíciu do next-gen platforiem, čo si v hlave povie asi každý kto túto značku miluje a vyhľadáva (hrdo sa medzi vás hlásim). Produkciu má v rukách samozrejme japonský gigant SEGA a kto netuší čo od druhej generácie tejto fúzie očakávať, určite mu odporúčam trailer alebo tlačovú správu od spoločnosti Cenega, ktorá sa postará o lokálnu distribúciu.

Skládejte, řetězte a vytvářejte comba, jež vám zajistí cestu k vítězství ve hře, která spojila dvě legendární hry do jedné. Předobjednejte si hru nyní a připravte se na cestování napříč dimenzemi a nové zkušenosti. V Puyo Puyo Tetris 2 si hráči prožijí zbrusu nový veselý příběh plný elektrizujících postav v režimu Adventure, hráči budou moci využít nové strategie pomocí speciálních karet v Skill Battle.

Vylepšete svou strategii a nabijte tým v novém Skill Battle módu, který s tímto balíčkem osmi raritních karet - které budou obsahovat tři speciální karty ze série Sonic the Hedgehog! Tento balíček je exluzivní pouze pro Puyo Puyo Tetri 2 Limited Edition.

Chcete víc legendárních bitev? PEW PEW PEW!

Hra Puyo Puyo Tetris 2 je perfektním propojením oblíbené japonské hry Puyo Puyo a jedné z nejznámějších her na světě Tetris. Poskytuje jedinečný zážitek návykové logické hry, kterou si zamilují hráči všech věkových kategorií. Od svých předchůdců je hra Puyo Puyo Tetris 2 je hra nabita novými zábavními režimy, kde hráči mohou hrát sólo, doma s přáteli a nebo online.

Nové možnosti jak hrát nezapomenutelné módy, které ve hře nesmí chybět.

Proměňte bitvu: zcela nový herní mód Skill Battle zahrnuje dynamickou akci založenou na postavách na kartách, která posílí tvůj tým a může rychle otočit výhru na tvou stranu. Zachraň svět, nebo klidně dva a zažij spoustu dobrodružství: cestuj mezi dimenzemi, zachraň svět a zažij nové dobrodružství s novými charaktery.

Online a lepší než kdy dřív: vylepšené online režimy nabízejí soutěže skrze ligu až pro čtyři hráče. Později bude oznámeno více informací. Mnoho možností jak hrát: spousta režimu, nabízí spoustu možností - módy jsou až pro čtyři hráče. Obsahuje Versus, Fusion, Swap, Party, Big Bang režim. Později bude oznámeno více informací. Ať už jste vášnivý hráč nebo nováček připravte se na turnaje a lekce! Víc detailů odhalíme brzy! A čeká nás ještě mnohem víc: DCL bude oznámeno později, ale připravte se na spoustu obsahu i po vydání!


DALŠÍ

CGwillWin