Zaujímavo vyzerajúca stratégia Partisans 1941 príde toto leto

Zaujímavo vyzerajúca stratégia Partisans 1941 príde toto leto
09:06, 05.06.2020

Pre malú spoločnosť Alter Games je projekt Partisans 1941 istou premiérou a veľkým vstupom do game biznisu, ale keďže si dokázali zabezpečiť podporu zo strany silného vydavateľa (Daedalic Entertainment), javí sa aj samotná RTT hra z prostredia druhej svetovej vojny viac ako seriózne.

Príbeh vás zavedie na východný front, kde sa stanete veliteľom rudej armády pôsobiacej za nepriateľskými líniami. Vašou úlohou je sformovať jednotku odboja, rozložiť si hustú sieť kontaktov a operovať pomocou tichých ale účinných sabotáží.

Převezměte velení nad skupinou sovětských partyzánů sabotujících německou okupaci během druhé světové války. Plánujte a bojujte svým vlastním způsobem. Použijte taktické přerušení, nastudujte si prostředí a vyberte nejlepší pozici k přepadení.
Budujte svůj partyzánský tábor ukrytý hluboko v lesích a hledejte spojence, kteří se k vám připojí ve vaší věci. Vytvořte čety skládající se z jedinečných partyzánů a zúčastněte se rozmanitých misí, ve kterých se pokusíte podkopat nepřátelské síly a infrastrukturu a zároveň získat suroviny potřebné k udržení odbojového hnutí.
Zažijte dramatickou a jedinečnou část druhé světové války a staňte se velitelem rudé armády za nepřátelskými liniemi.

Partisans 1941 vychádza cez platformu Steam v priebehu tohto leta a náš web sa jej s radosťou pozrie na zúbok aj prostredníctvom aktuálne testovanej preview verzie. Nižšie si môžete pustiť nedávnu gameplay prezentáciu.


DALŠÍ

CGwillWin