Half-Life svetom inšpirovaná Industria dostala trailer

Half-Life svetom inšpirovaná Industria dostala trailer
13:25, 29.05.2020

Nemecká indie spoločnosť Bleakmill aktuálne predstavila svoju mysterióznu FPS s názvom Industria, ktorej gro je silno inšpirované kultovými projektami Half-Life 2 a Portal 2. Industria je v pláne na rok 2021, nateraz len pre PC, a pobeží pomocou Unreal Engine 4.

Berlín, 9. 11. 1989. Ulice sú plné oslavujúcich ľudí. Po štyroch desaťročiach prechádzajú cez hlavné mesto tisícky automobilov ako keby im v tom donedávna niečo bránilo. Múr je konečne otvorený! Zároveň muž menom Walter, v tom čase zdanlivo zmizne v tajnom výskumnom stredisku pri východnom Berlíne. Jeho posledná správa dostane priamo k vám príliš neskoro a ste preto nútení vystopovať jeho posledné kroky.

Hľadanie strateného Waltera vás postupne zavedie priamo do centra tajného výskumného zariadenia, kde sa evidentne deje niečo podivné, ba dokonca máte pocit, akoby tam čas zamrzol na mieste. Netrvá to dlho a už začínate zbierať podivné dokumenty a náznaky šialených teórií. Ako hlavného hrdinu vás však tieto zistenia nijako neodrádzajú, ba naopak chcete vedieť viac a ponoriť sa hlbšie a hlbšie do podivného, ​​surrealistického a zároveň známeho sveta.

Bez ďalších PR rečičiek vás rovno pozvem na úvodný trailer, ktorý po stránke atmosféry nevyzerá vôbec márne, aj keď je v ňom pochopiteľne možné badať istý indie nádych. Tak či onak, autori sľubujú komplexný a prepracovaný scenár. Jeho hnacím motorom sa má stať hutná a tiesnivá atmosféra okolo paralelných svetov v dobe pádu "múru" ako aj nebezpečné akčné momenty v boji proti rôznych prístrojom.


DALŠÍ

CGwillWin