Sniper Ghost Warrior Contracts a multiplayer

Sniper Ghost Warrior Contracts a multiplayer
18:31, 05.03.2020

Pro všechny, kdo si oblíbili hru za nájemného zabijáka, ale připadali si ve hře tak trochu osamělí, máme dobrou zprávu. Počínaje dnešním dnem se Sniper Ghost Warrior Contracts dočkal dlouho očekávaného multiplayeru, což znamená, že se v drsném prostředí moderní Sibiře budou moct setkat s těmi, kdo holdují stejnému koníčku. Je ovšem otázkou, jak radostné setkání to bude.

Sniper Ghost Warrior Contracts je střílečka z pohledu první osoby, ve které se hráč vtělí do role nájemného zabijáka a v tichosti likviduje určené cíle. K dispozici má bohatý arzenál nových pomůcek, včetně dronů, dálkových odstřelovačských věží, přísavných bomb a toxického plynu, to vše mu ale bude ničemu, když se nedokáže vypořádat s ostatními odstřelovači a krutými podmínkami divoké Sibiře.

Klik pro zvětšení (Sniper Ghost Warrior Contracts a multiplayer)

Sniper Ghost Warrior Contracts pro PS4, PC a Xbox One už je v prodeji, nově do hry přibyl multiplayer. Od 2.3. je také k dispozici bezplatné DLC, které do hry přidává poloautomatickou brokovnici Kell-T. U všech platforem lze zapnout české titulky.


DALŠÍ

CGwillWin