Vieme, kedy začne Dr. Mario ordinovať

Vieme, kedy začne Dr. Mario ordinovať
11:20, 18.06.2019

Kultová klasika Dr. Mario, z rovnako nezabudnuteľného handheldu Game Boy, sa po rokoch stagnácie chystá na veľkolepý návrat a to prostredníctvom iOS a Android zariadení.

Dr. Mario World však nebude len nejakou klasickou remaster značkou, keďže jeho hlavnou novinkou je otočený spôsob padania liekov. Nintendo sa tu pochopiteľne snažilo prispôsobiť mobilným telefónom, kedy sa váš prst intuitívne ťahá od dola hore a tak budete v osobe dobre známych lekárov (Mario, Luigi, Peach, Toad, Yoshi), praktikovať medicínu v rôznych stupňoch obtiažnosti. Veteránom tejto série sa tak okamžite musia pretočiť hmatové zmysly, keďže podľa trailer videa nižšie, pôjde v určitých úrovniach poriadne do tuhého.

Na úvod ponúkne táto free-to-play arkáda 5 komplexných svetov s možnosťou dodatočného rozširovania, a určite vás nijako neprekvapí, že Nintendo opäť siahlo po forme mikrotransakcií. U Dr. Mario World to znamená voľbu v čakaní na nové ordinačné hodiny, alebo nákup diamantov na zvýhodnenie + nejaké tie pomocné predmety priamo do hry. No a kedy sa teda začína ordinovať? Od 10. 7. 2019!




DALŠÍ

CGwillWin