akce
THQ Nordic připravuje remake Destroy All Humans!

THQ Nordic připravuje remake Destroy All Humans!
17:00, 09.06.2019

Vydavatelství THQ Nordic oznámilo v krátkém sledu již svou třetí novinku. Po návratu SpongeBoba a diablovce ze světa Darksiders odhalilo remake akční hry Destroy All Humans! Ta původně vyšla v roce 2005 na druhý PlayStation a první Xbox ještě pod původním amerických THQ. Titul tehdy mělo na starost studio Pandemic, které s ním ovšem příliš velkou díru do světa neudělalo. Na agregátoru Metacritics se původní Destroy All Humans! chlubí nikterak oslnivým hodnocením 74 %.

THQ Nordic ale i přes to vidí ve značce očividně potenciál. Remake dalo na starost studiu Black Forest Games, což jsou autoři Fade to Silence nebo Bubsy: The Woolies Strike Back. Destroy All Humans! dostane výraznou omlazovací kůru. Minimálně audiovizuální stránka by i díky Unreal Enginu 4 měla být k nepoznání. V základu ale stále půjde o vtipný titul plný nadsázky, což ostatně v plné míře dokazuje trailer níže.

Ve hře ujmeme mimozemšťana, který přistál v 50. letech minulého století na Zemi. Lidstvo ho ale nepřivítalo úplně v dobrém. Žánrově jde o akci z pohledu třetí osoby v otevřeném světě, takže by i po letech mohla leckoho zaujmout. Remake Destroy All Humans! vyjde někdy v příštím roce na PC, PS4 a Xbox One.



DALŠÍ

CGwillWin