akce
Google Stadia má první dvě exkluzivity

Google Stadia má první dvě exkluzivity
16:51, 08.06.2019

Konference Google Stadia Connect přinesla řadu zajímavých podrobností o této chystané streamovací platformě od Googlu. Kromě samotné služby ale došlo i na konkrétní hry. Představeny byly dvě úplné novinky, které vyjdou exkluzivně právě na Stadii.

Prvním z nich je hra Gylt od studia Tequila Works, což jsou autoři Rime nebo Deadlight. Gylt je logická adventura pro jednoho hráče, ve které si zahrajeme za mladou školačku Sally. Samotný svět a jednotlivé lokace mají být velice temné a navodit v nás hororovou atmosféru, díky čemuž si při zhlédnutí ukázky někteří z vás asi vzpomenou na Little Nightmares. Gylt by podle všeho mělo být permanentní exkluzivitou pro Google Stadia, takže s vydáním mimo tuto službu příliš nepočítejte. Na Stadii hra zavítá v listopadu/novembri letošního roku.

Druhý představený titul nese název Get Packed a pochází od vývojářského týmu Coatsink. Žánrově jde o multiplayerovou party hru s podporou online i gaučové kooperace. Po vzoru úspěšného Overcooked nabídne izometrický pohled a kreslenou grafiku, kterou doplní ztřeštěná fyzika ve stylu Goat Simulatoru. Get Packed je na rozdíl od Gylt pouze půlroční časovou exkluzivitou, tudíž vývojáři budou moci hru posléze vydat i na další platformy. Samotný příchod na Google Stadia je ale v plánu až na rok 2020.


DALŠÍ

CGwillWin