DIRT Rally 2.0 odhalen, známe platformy i datum vydání

DIRT Rally 2.0 odhalen, známe platformy i datum vydání
13:17, 26.09.2018

Codemasters po řadě náznaků konečně odhalili pokračování vynikajícího DIRT Rally. Druhý díl nese název DIRT Rally 2.0, čímž Codies jasně odkazují na legendární Colin McRae Rally 2.0 z roku 2000. Zatímco nedávný DIRT 4 nabídl odlehčenější a arkádovější zážitek, tak DIRT Rally 2.0 by měl být věrný svému předchůdci a přinést zejména fantastický pocit z jízdy, který vám neodpustí jedinou chybu.

Už podle názvu je jasné, že prim budou hrát zejména klasické rallye závody, jež nás vezmou do šestice zemí (Nový Zéland, Argentina, Španělsko, Polsko, Austrálie a USA). První hra nabídla odlišné lokace, takže se nemusíte bát nějaké recyklace obsahu. Podrobnosti o vozovém parku zatím vývojáři nezveřejnili, takže máme prozatím potvrzené pouze auta v traileru.

Kromě tradičního rallye se ale DIRT Rally 2.0 po vzoru svého předchůdce pochlubí rovněž stále populárnějším rallycrossem. Ten byl v první hře zajímavým zpestřením, ale doplácel na malý počet tratí i aut. To by se ale mělo s druhým dílem změnit. Díky oficiální licenci FIA World Rallycross Championship se hra vytáhne s osmi reálnými tratěmi a kompletní soupiskou vozů nejsilnější kategorie Supercars i nižších sérií.

Kromě jednotlivých závodů a šampionátů se můžete těšit i na kariéru a multiplayer. To vše již 26. února/februára, kdy DIRT Rally 2.0 vyjde na PC, PS4 a Xbox One.



DALŠÍ

CGwillWin