Unikol trailer na pirátsku hru Atlas, nový projekt od autorov ARK: Survival

Unikol trailer na pirátsku hru Atlas, nový projekt od autorov ARK: Survival
19:08, 05.08.2018

Americké štúdio Wildcard, sa ešte donedávna dalo považovať za vývojársku firmu o jednej jedinej hre. Online projektom ARK sa im podarilo (často nie vždy v pozitívnom smere), dostať do povedomia verejnosti a na tom aj slušne zarobiť. Z tohto scenára bolo jasné, že skôr či neskôr ohlásia niečo nové, a to aj napriek tomu, že technická stránka ich doterajšej hry by potrebovala ešte kus ladenia.

Tak či onak, dnes tu máme poriadne dlhý gameplay trailer na ich pirátsky projekt Atlas, ktorý ako keby z oka vypadol poslednej hre od Rare a teda Sea of Thieves. Narozdiel od tejto veľkej Microsoft exkluzivity, sa však Atlas tvári po obsahovej stránke oveľa komplexnejšie, a minimálne podobne je na tom aj jeho dospelý art. Avšak pozornému oku určite neuniknú jemné nápady, ktoré sa už objavili práve v Sea of Thieves.

Je jasné, že Atlas bude tak isto ako ARK hrou založenou na online komunite a tú by mohlo čakať niečo skutočne zaujímavé. Veľké námorné boje, hľadanie pokladov, likvidovanie mýtických bytostí a veľa veľa ďalšieho. Držme vývojárom palce aby to s tou technickou stránkou tentokrát dopadlo oveľa lepšie, než v ich prvom prípade.


DALŠÍ

CGwillWin